Glas Tamnave stampa

ИГРА \"ГЛУВИХ ТЕЛЕФОНА\", ГЛИШИЋ ОПТУЖУЈЕ КАНЦЕЛАРИЈУ

Уб, 5. август 2014. у 14:58

Аутор: Милован Миловановић

ИГРА \"ГЛУВИХ ТЕЛЕФОНА\", ГЛИШИЋ ОПТУЖУЈЕ КАНЦЕЛАРИЈУ

Локална самоуправа на Убу још није добила образац по коме ће уручивати решења грађанима чији су објекти страдали у поплавама

У ишчекивању типских образаца помоћу којих ће локална самоуправа уручивати решења грађанима, чији су објекти оштећени у мајским поплавама, председник општине Уб, Дарко Глишић, помало губи стрпљење. Као разлог због којег се касни са овим послом, он криви Канцеларију за обнову и помоћ поплављених подручја.

- Већ два месеца ова канцеларија не може да донесе образац на основу којег ћемо  да радимо управни поступак и да спроводимо доношење решења. За сада, немам никакву информацију када ће то да крене и апелујем на људе којима је поверен тај посао да убрзају процедуру и већ једном утврде како обрасци треба да изгледају и ко их потписује. Иако смо им већ неколико пута слали исте податке, у свим могућим форматима и верзијама “ексел” табеле, ми и даље тапкамо у месту. Као људи који су добили поверење владе, представници Канцеларије за обнову и помоћ поплављених подручја, на челу са Марком Благојевићем, сносе велику одговорност и ако за тај посао нису способни, нека га препусте неком другом. Једноставно, преспоро се ради. Људи би већ увелико требало да купују неопходан грађавински материјал за обнову објеката, како би до хладнијег времена успели да уреде своја домаћинства. Ако се цео посао не убрза, имаћемо још један велики проблем- истиче Глишић.

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Бр.265 (18. јун 2020.)

Бр.265 (18. јун 2020.)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
2. јул 2020.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Бр.264 (04. јун 2020.)

Бр.263 (21. мај 2020)

Бр.262 (06. мај 2020)

Бр.261 (16.април 2020)

ГЛАС ТАМНАВЕ, корона вирус издање