Glas Tamnave stampa

ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ПО НАЈВИШИМ СТАНДАРДИМА

Уб, 28. јул 2014. у 21:59

Аутор: Бранко Матић

ТРЕНИНГ ЦЕНТАР ПО НАЈВИШИМ СТАНДАРДИМА

Амбициозан пројекат двојице Убљана

У Улици Господара Вучића на Врачару крајем маја отворен је тренинг-центар "Кортекс", опремљен најсавременијим уређајима за тренинг врхунских спортиста. Ова информација битна је за наше поднебље, јер су овај пројекат осмислили и реализовали двојица Убљана. Срећко Мијатовић и Саша Миросављевић, некада фудбалери, а сада стручњаци за физичку припрему, ушли су у овај амбициозан пројекат који представља праву револуцију на плану кондиционог тренинга:

- "Кортекс" је опремљен најмодернијим уређајима који су првобитно осмишљени за тренинг астронаута NASA-е, затим преузети од стране топ клубова и атлета попут Реал Мадрида, Барселона, Рафаела Надала...Можемо се похвалити да смо једини тренинг-центар на Балкану који поседује ове справе- Yoyo исоинерцијална технологија, Вертимакс, Тиранте мускуладор де Барселона..., а погодности објекта већ су користили наши славни земљаци- Немања и Урош Матић. Били су заиста одушевљени условима за вежбање, а када такве похвале дођу од људи који су имали прилику да упознају најквалитетнији могући тренинг- онда то има своју тежину. Сарађујемо са најбољим светским стручњацима и доступна су нам најновија сазнања из ове области. Наш пројекат је привукао велику пажњу за непуних месец дана и већ имамо кориснике из различитих спортова- фудбалери, кошаркаши, атлетичари..., али и из других сфера живота, будући да нису само спортисти они који воде рачуна о својој физичкој спреми. 

Мијатовићеве речи говоре да су млади Убљани ушли у овај посао са великим амбицијама:

-Циљ нам је да се позиционирамо као лидери у моторичком развоју спортиста, да од нашег рада немамо само ми корист, већ и плејада како младих, тако и оформљених атлета. Знање и стручност коју поседујемо колега Миросављевић и ја верујем да ће значити и убским спортистима, будући да смо увек отворени за сваки вид сарадње- закључио је Срећко Мијатовић, дипломирани терапеут/рехаб. тренер.

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Број 282 (4. март 2021)

Број 282 (4. март 2021)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
18. март 2021.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Број 281 (11. фебруар 2021.)

Број 280 (28. јануар 2021.)

Двобој 278-279 (24. децембар 2021.)

Број 277 (3. децембар 2020.)

Број 276 (19. новембар 2020.)