Glas Tamnave stampa

КИОСАЦИ СА УБА

Уб, 23. фебруар 2014. у 12:11

Аутор: Милован Миловановић

КИОСАЦИ СА УБА

ЗАЖИВЕЛИ ПРОИЗВОДНИ ПОГОНИ НЕКАДАШЊЕГ "КЕРУБА"

Компанија "Центро штампа холдинг" приводи крају радове на уређену напуштеног објекта некадашње фабрике "Керуб" у којима ће од марта месеца започети производња и репарација киосака. После 25 година, у хали "Енергопројекта", на површини од 6.500 квадратних метара, поново ће се чути бука машина и алата које ће опслуживати тридесетак радника.

- План нам је да, у првој фази, обнављамо и репарирамо киоске и правимо нове делове за објекте, док ћемо у каснијој фази отпочети и са самом производњом киоска. Овај објекат није радио више деценија, тако да је у веома лошем стању. Тренутно радимо на оспособљавању електричних и водоводних инсталација, а циљ нам је да већ почетком марта започнемо са радом - каже за "Глас Тамнаве" Оливера Папић, директорка Холдинга за корпоративне послове.

Компанија "Центро штампа холдинг" представља савремени пословни систем који послује на територији Републике Србије, а по броју запослених се сврстава у првих пет приватних компанија. У свом саставу има три пословна ентитета: "Мој киоск штампа" и "Футура плус", компанију "Центрологистика" и компанију "Центросинергија". 

Хала "Енергопројекта" на Убу биће први производни погон у оквиру холдинга, с обзиром да се компанија претежно бави малопродајом, логистиком и дистрибуцијом. За руководиоца погона именован је Драган Ђурђевић, дипломирани машински инжењер са тридесетогодишњим искуством и некадашњи генерални директор убске "Зимпе".

- Имајући у виду природу посла којом ћемо се бавити у нашим погонима радиће различити профили, попут инжењера, мајстора, варилаца, столара и стаклорезаца. Објекат у којем ћемо радити је изузетно добро функционално очуван, а ми ћемо, за почетак, користити отприлике две трећине његових капацитета- истакао је Ђурђевић, који ће руководити тимом састављеним претежно од некадашњих радника "Зимпе".

Ова вест нема галерију слика.


Актуелно издање

Бр.255-256 (26.децембар 2019)

Бр.255-256 (26.децембар 2019)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
23.јануара 2020.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Бр.254 (5.децембар 2019)

Бр.253 (21.новембар 2019)

Бр.252 (7.новембар 2019)

Бр.251 (24.октобар 2019)

Бр.250 (10.октобар 2019)