Glas Tamnave stampa

УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА

Уб, 11. јун 2013. у 23:44

Аутор: Бранко Матић

УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА

Хуманитарна утакмица на стадиону под Шепковцем

Град Уб и ФК Јединство показали су своје велико срце, у амбијенту какав се одавно не памти на стадиону под Шепковцем, играчи убског зонаша и селекција састављена од најбољих производа убске фудбалске школе играли су за Николу Сајића- Сајкета, голмана убског Радника и фудбалског судију. Момак који још није напунио 22 године јуче је успешно оперисан, мајка је била донатор бубрега, а на велико задовољство свих, у току утакмице се јавио и исказао велику захвалност Убљанима. Екипу која је састављена од неколико српских репрезентативаца и прослављених интернационалаца, предводили су Немања Матић, Радосав Петровић, Урош Матић, браћа Адамовић и још много одличних фудбалера пониклих у убском Јединству.
Сама утакмица је била ревијалног типа, али далеко од тога да актерима није стало до резултата. Црвено- бели су повели након лепе акције Лукића и Ситарице, нападач Убљана је погодио са 10 метара даљи угао Ивана Јовановића. У наставку је екипа коју је са клупе предводио Драган Симић- Зинге, направила преокрет захваљујући добром скоку Ћесаревића и одбитку након шута Владе Симића, такође везисте обреновачког Радничког. Захваљујући продатим картама и прилозима људи великог срца, ФК Јединство је сакупио нешто више од 300.000 динара који су уручени породици Сајић.

Јединство - "Уб-Светски, а наши" 1:2 (1:0)

Стадион под Шепковцем. Гледалаца: 1500. Судија: Слободан Веселиновић (Ваљево). Стрелци: Ситарица у 24. за Јединство, а Ћесаревић у 51. и Симић у 72. за Селекцију Уба.
ЈЕДИНСТВО: Ћургуз, Д.Матић, Стојановић, Марјановић, Гавриловић, Леонтијевић, Лукић, Маринковић, Ситарица, Јовановић, Љубичић. Играли су још: Михајловић, Ђорђевић, Мијаиловић, Сајић, Брадоњић, Андрић, Радовановић, Милановић, Радојичић, И.Матић
УБ: Јовановић, Сајић, Радојичић, Илић, Г.Адамовић, Н.Матић, У.Матић, Петровић, Станојевић, М.Адамовић, Обрадовић. Играли су још: Ракић, Мијатовић, Митровић, Ћесаревић, Синђић, Јанковић, Анђић, Миросављевић, Симић, Ранковић.

УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА УБЉАНИ ИГРАЛИ ЗА САЈИЋА

Актуелно издање

Број 282 (4. март 2021)

Број 282 (4. март 2021)
Преузми .pdf формат

Следећи број излази:
18. март 2021.
RS Sistem

Архива претходних бројева

Број 281 (11. фебруар 2021.)

Број 280 (28. јануар 2021.)

Двобој 278-279 (24. децембар 2021.)

Број 277 (3. децембар 2020.)

Број 276 (19. новембар 2020.)